HTML

Hitman blogja

Hogy miért Hitman? Nos, ezt már a múlt ködébe vész. Legyen elég annyi, hogy próbálok majd érdekes témákban, érdekes dologokról írni. Persze, minden relatív, majd meglátjuk, hogy mennyire sikerül.

Címkék

Friss topikok

Egy blog kezdete

2010.09.20. 15:31 :: Hitman73

Ez a nap is eljött. Régóta gondolkodom egy blog elindításán. Több évnyi felhalmozott tapasztalat után, ma úgy gondoltam nekivágok és elindítom az útjára azt a gasztro és szolgáltatás elemző blogot, ami már több éve a fejemben van, csak sosem volt alkalmam megvalósítani.

Hiába mondanék mást, a mi kicsiny országunkban a vendéglátás helyzete túlmutat a globális válságon. A legtöbb hely minősége a tizenkettő, egy tucat és bár én nem tartom magam túl nagy gasztromókusnak, úgy gondolom, elég sok helyen jártam, ahhoz, hogy egyszerű emberként véleményt fogalmazzak meg a vendéglátó helyek színvonaláról. Persze nem kell a diningguilde.hu gourmanjaira gondolni. Sem a kifinomult ízlés, sem pedig a rendelkezésre álló idő nem teszi lehetővé, hogy egy ilyen portált hozzon össze az ember, nem is beszélve a rendelkezésre álló tudásról, vagy inkább annak hiányáról. Én inkább leírom, hogy hol éreztem magam jól, és hol kevésbé. Ez a legtöbb, ami tőlem telik, de irányadónak talán ez is elfogadható.

Szólj hozzá!

Címkék: indulás

A bejegyzés trackback címe:

https://hitman.blog.hu/api/trackback/id/tr792310132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása